torsdag 5. august 2010

MS Donna rammet av ferie


Som dere sikkert har skjønt så har vi tatt oss en ufortjent ferie.
Vi fikk nemlig beskjed fra fiskeridirektoratet om at registrering av fartøyet ville ta 14 dager.
Tom og CIB dro sørover for å treffe familie og venner og det ble en ferie som besto av alt fra Wu-tang clan(ain't nuthing' ta f' wit) konsert til 60-års lag.
Kjell fikk en gyllen mulighet til være sammen med Karoline. De holdt seg her i nord, og hadde b.l.a en romantisk utflukt til Alta.
Men nå er ferien over og alle er på plass i nordvågen. Postkassen sjekkes flere ganger daglig og når reg. nummeret til donna er mottatt males dette på båten før vi legger ut på krabbefiske. Følg med!

4 kommentarer:

  1. Ja, dere trengte vel en ferie dere som alle andre. Håper dere har hatt det bra alle sammen!

    Kjell Olav: en liten oppdatering fra Asker stasjon. Savner deg på morgentoget, var alltid så hyggelig å reise inn til Oslo sammen! Ellers er det buss for tog nå, skikkelig herk. Tror togene begynner å gå på mandag igjen, tilfelle det er nyttig informasjon. Fortell mer om Caroline! :) og den romantiske turen til Alta! :)

    SvarSlett
  2. Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell Kjell

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  4. Kjell har båddy, båddy, båddy! Kjeeeell har båddy, båddy, båddy! Båddy, båddy, båddy....(d.c. al fine, crescendo)

    SvarSlett