torsdag 17. juni 2010

Da er vi i gang, krabbene renner inn!

Lokale krabbekongen har tatt ned oss som mannskap. Og hittil er vi oppe i flere tonn krabber. Men etter syk sortering har vi ca 500 kg. Fortsatt noen lenker med teiner igjen.



9 kommentarer:

  1. Jeg liker det jeg leser og ser så langt, og slik jeg kjenner dere er det snart M/S DONNA som tar opp kongekrabber.

    Lykke til kamerater!

    SvarSlett
  2. Ha ha, dette er helt lættis å lese. Vi brukte 2 timer på å snakke om dere på party i går så dere er ikke glemt enda. Stay sjefsfete

    SvarSlett
  3. aaa=) haha sett på makan!

    SvarSlett
  4. Her snakker vi effektivitet! Det er vakkert...

    SvarSlett
  5. Gutta dette går veien! Jeg gleder meg til å besøke dere. Thomas er dypt savnet på kontoret og jeg personlig savner humoren hans! ta vare på dere selv og husk at det finnes bare en Sig Hansen! Jeg er utrolig stolt av dere alle at dere tør - dette er intet annet en Konge(krabbe);) Tvi tvi og skitt fiske!

    SvarSlett
  6. Kan man komme på besøk?! Vil selvfølgelig ha servert kongekrabbe da! For dere har vel lært å tilberede den og!? :) Love u!

    SvarSlett
  7. Mine aller flotteste gutter, dere ser så flinke og kjekke ut! Jeg savner dere her jeg sitter å studerer jernets kjemiske oppbygging, for det dere gjør ser jaggu mer spennende ut! Lykke til på Donna i dag!

    SvarSlett
  8. Sikkelig gøyalt å se at dere har nådd frem og inntatt det forjettende land. Flinke folk. Gleder meg virkelig til fortsettelsen!

    SvarSlett