onsdag 6. oktober 2010

Kuling

Yeah yeah! I dag har vi hatt vår første leveranse av kongekrabbe til en restaurant i Oslo, så hvis dere vil spise Donnas krabbe er det bare å bestille bord på Lofoten Fiskerestaurant på Aker brygge. Vel bekomme!
Dette er en stor dag for våre videre planer for selskapet, og håper at leveransene blir mange.

Men selv om det var en merkedag for vårt firma, dro vi ut på havet som vanlig.
Vi hadde ikke vært utpå lenge før Mr. Ruskevær kom og tok oss med kuling. Trekkingen måtte avbrytes, og snuta ble vendt hjem. Vi fikk kjenne litt på "bodyen"hvor liten Donna egentlig var i de massive bølgene. Hun spratt rundt som ei dupp, mens vannet slo opp på dekk, oppover ruta ,over taket og ned i CIBs nakke.

Men siden Donna er ei mannevond kjerring, og satt hardt mot hardt kom vi oss trygt hjem med en erfaring rikere.
Etter denne opplevelsen installerte vi vår splitter nye redningsflåte, så nå er vi armert til tenna med sikkerhetsutstyr: Redningsflåte, overlevelsesdrakter, brannslukningapparat, VHF, nødraketter og livredningsbøye (takk for den våre kamerater:)

Verdens dyreste 4-manns redningsflåte fastmontert.

5 kommentarer:

  1. Gratulerer med krabbeleveransen gutter! Tar med meg mr.read og kommer på besøk til våren=)

    SvarSlett
  2. Ser smart ut å bunkre opp med sikkerhetsutstyr før vintern. Sikkert ikke den første kulingen dere møter. Jeg skal på Lofoten neste uke. Satser på at de har Donna-krabbe på menyen, og er glad for at det ikke er jeg som skal betale. For dere tar vel blodpris siden det er kjendiskrabber?

    SvarSlett
  3. madrassene er reservert anders, dere må absolutt ta turen. jepp magnus vi er klare for vinteren. BRING IT ON!

    SvarSlett
  4. Godt å høre dere tar sikkerheten på alvor! Og grattis med leveranse til Lofoten, det er jo helt konge!! As yourselves!

    SvarSlett
  5. Helt sheriff. Jeg skal bestille biggest king crab they got + ett kilo KC rogn til forrett, SERR!

    Ser ut som redningsflåten er helt prima.

    Er i sthlm og hilser fra søs (har forresten fortalt hele sturep hvor sjefskongefete dere er, dere satser vel international?)

    SvarSlett