tirsdag 3. mai 2011

Kjell& Toms Videoblogg

Det er som folk bruker å si; det er sesong for alt. Og nå er typisk nok garnfisket over, akkurat i det øyeblikk vi begynnte å få det til.
Men med en steetmix av spontanitet, og handlingskraft snudde vi oss rundt å rigget Donna til juksafiske.

Juksafiske er egentlig et fiske som vi er mye mer komfortable med, en god følelse at ballen ligger hos oss.
Hvor mye fisk du får er mye mer avhengig av hvor mye man er ute å fisker. Og i motsetning til garn og teiner er fiske umiddelbart og direkte. Vi har to elektriske maskiner, og en hånd juksa. De elektriske, "pilker" og drar inn automatisk, mens den manuelle håndjuksa trenger ingen introduksjon.
Så den siste tida har vi dratt ut med Donna rett før midnatt og fisker til krampa tar oss rundt middagstider.


Se på videoene da, så ser du hvordan vi gjør det!




12 kommentarer:

  1. Hei hei. Står at den første videoen er sperret i landet mitt? Er Nord-Norge et annet land enn der Oslo er eller? :)

    SvarSlett
  2. wops! jeg oppdaterer og legger ut en ny.

    SvarSlett
  3. Garnfiskefilm er fremdeles sperret :-(

    SvarSlett
  4. Den er klar nå! Garnfiskfilmen, måtte snobbe ned på sangvalg, men det har jo tross alt liten betydning. Nå drar vi ut på sjøen igjen. Ha en god natt alle sammen

    SvarSlett
  5. Hei på dere, åssen fisk var den svære motherfuckern??

    koz pål

    SvarSlett
  6. Ser ut som dere får erfart mye forskjellig type fiske moro å følge med. Lenge er det igjen av torskefisket? Og hva blir evt neste art? :)
    Lykke til videre

    Henke

    SvarSlett
  7. Pål: Den svære fisken var en kveite. Og de kan bli flere hundre kg tunge. Sånden kan greit spise deg og morra de som mellom-måltid.

    Henke: Torsken er her til slutten av mai. Så vi klemmer hardt på om dagen og er på havet nesten døgnet rundt. Neste art kan rognkjeks, får se om vi har kapasitet. Hadde vært veldig moro, det er et flott sommer/vårfiske.

    SvarSlett
  8. Dere blir man glad og stolt av!

    SvarSlett
  9. Er dere enda i Honningsvåg? Hvor ligger dere med skuta?

    SvarSlett
  10. Vi er i nordvågen! Men det er jo i og for seg samma plassen.(nå blir jeg sikkert skutt av noen lokale gangstere)

    SvarSlett
  11. Hehe. Vi ligger til kai downtown honningsvåg. Tenkte dere lå i nærheten for et møte, men norvågen, så sprek er vi ikke! :)Blir vel liggende imorgen også, så velkommen ombord for en kopp kaffe!

    SvarSlett
  12. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvarSlett