tirsdag 16. november 2010

Botten debut!

Hello i stua.
Da har vi testet ut bottenlina, uten at det ble en spesiellt velykket debut;

Det startet veldig bra og selve settingen gikk overaskende nok som en drøm, men etterhvert som mørket kom startet også problemene.
For slik Donna er utstyrt i dag har hun ikke godt nok med lys. Dette førte til at vi i bekmørket ikke kunne følge med på linas retning mens vi trakk.
Det værste som kan skje når du nærmer deg land i høy sjø, er at du får lina i propellen...
Og det fikk vi!
Men heldigvis for vår del røk lina tvert av, og vi måtte vende lutrygget tilbake til havn.

Og i havn ble vi, været holdt oss inne i to dager, før Kong Neptun aksepterte et nytt besøk. Og til alles glede fikk vi hele lina opp igjen uten store problemer, men desverre med all fangsten ødelagt.

Rikere på erfaring, men forstsatt fattig gleder vi oss til neste gang. Da med bedre belysning og juleribba i sikte.

Vi har filmet deler av denne bottenlina debuten. Beklager for at filmen ser ut som et barneskoleprosjekt, men kan desverre ikke noe bedre enda.




6 kommentarer:

  1. jaja...skitt happens. Synd dere ikke hadde med dere hodelykter! Et ordtak her oppe sier at første sjøværet skal kråkene ha! Så da blir det sheize, hehe... H:JK

    SvarSlett
  2. Fikk ikke denne fikmen Oscar? Korriger meg hvis jeg tar feil, men jeg er sikker på at den var nominert sammen med den like berømte Eggs som ble laget for noen år siden?

    SvarSlett
  3. Jo stemmer, jeg så den var nominert i klassen beste utenlanske film, men den vant desverre ikke. Eggs slo den på målstreken.

    SvarSlett
  4. Karoline!!! Du må jo bare søke jobb som tv-hoast, dette er jo du skapt til å ha som et levebrød!!! PS: Digger tightsen din, har du en til meg også?;)
    Håper du koser deg med gutta! :)

    SvarSlett
  5. Dette bør jo kunne gå rett inn som sesong 2 av Havets Helter. Uncut!

    SvarSlett
  6. Dokker må jo førr helvette kjøpe staura me blink i disse mørketider..

    SvarSlett