tirsdag 23. november 2010

Våre 15 minutter er over....


Hei Hei...
Da er TV serien Havets helter over, og vi er på vei mot den problematiske tiden etter livet som superstjerner. Kommer vi til å lide samme skjebne som andre ex-reality deltagere? Kommer Kjell til å gå ut og inn av "rehab"? Kommer Carl Ivar til å ta over som programleder i Newton?
Uansett hva morgendagen bringer benytter jeg anledningen til å informere litt om hva som har skjedd etter produksjonen.
Siden innspillingen var ferdig i slutten av august har vi lært helt sykt mye; Vi kan forstå og gjøre oss forstått innenfor fisketerminologien, VI mestrer båten bedre; manvøvrering, maskineri, hydraulikk og elektronikk og vi har virkelig etablert oss i vår nye hjembygd Honningsvåg.
Og som du kanskje så på siste episode i dag var det ikke mye til levering, men vi har siden det klart å levere hele krabbekvoten før fiske ble stengt i oktober. Så du kan trygt si at det tok seg opp.

Når det gjelder selve serien og fremstillingen av oss, må vi vel si at vi er førnøyd. Vi endte ikke opp med å ha ødelagt CVn fullstendig. I fremtiden kommer vi også til å ha litt mer fortåelse for folk som sier feil ting på TV. (til å med Paradise Hotel gjester)
Det å ha et TV kamera 20 cm unna trynet ditt mens du er sliten og gjør ting du virkelig ikke kan, eller har gjort før, kan føre til at du sier de utroligste ting.

Vi håper at dere fortsetter å følge oss på denne bloggen også post havets helter, for fremtiden vår her oppe i Nordkapp er veldig spennende.
Etter en etterlengtet juleferie kommer torsken, eller på folkmunne, brennvinsflasker svømmende sørfra.

God natt og ha en fin dag i morra.

11 kommentarer:

  1. hehe, ja de va ikke rare seddeln dåkker fekk :P men dåkk må leit å leit, helst på steinbåtn :), skitt fiske :P

    SvarSlett
  2. Lykke til gutter, vært artig å følge dere på tv. Kommer helt garantert til å følge bloggen....

    SvarSlett
  3. Har ikke fått sett en episode=( Men vet at dere har vært konge.. Jeg setter tryne over til USA nå på torsdag!! Så tro det eller ei da får jeg endlig sett dere.. Må dra lenger vekk fra dere for og se dere mer, rart det der.. Savner dere alle! Koz og klem Kim

    SvarSlett
  4. I mine øya så e dåkker helta, som faktisk satsa på en liten drøm.En drøm som for alltid har endret Deres liv. Og Dere har vist at ALT er mulig, bare man tar en sjanse på noe man ønsker her i livet! Peis på videre, og æ e stolt av å ha møtt dåkker hær oppe.

    Vi høres :)

    SvarSlett
  5. jeg er meget imprignert over dere!gleder meg til å ta en tur til våren med mr read, sees til jul. da blir det rødvin med gløgg i.. kos dere i kulda og husk vest=)

    SvarSlett
  6. Hei Djourney. Ja takk for sist på frivillig festen, det var moro. Og tusen takk for innlegget ditt. Det satt vi veldig pris på. Uansett om vi lykkes med dette eller ei, så kommer det til å bli noe skikkelig å se tilbake på.

    Anders: Imprignert over oss? Er det snekker humor?
    Uansett, takk for det. Sees til jul, og gleder oss til besøket på nyåret.

    SvarSlett
  7. Aa nei er det over allerede! Det er saa utrolig hyggelig hver uke aa folge med paa dere og dette programmet her langt borte i orknen! Jeg lever meg inn i fiskerland hver gang :)
    Lykke til !! Fang mange krabber

    SvarSlett
  8. Kjempe flott program å dere viser virkelig at det går ann alt man vil og alt man har satt seg som mål!:) Kjempe stolte av dere gutta, og stå på videre, blir ikke bedre enn det!:)

    Ps: Kommer det nye episoder eller?

    SvarSlett
  9. Det har vært en sann fornøyelse å følge dere på tv, vi har sett hver episode og er stolte av å kjenne dere! Weeeeeell done!! Vi liker dere!

    SvarSlett
  10. HÆ!!! dere kødder:O ingen flære episoder?:(

    SvarSlett
  11. Vi bare kødder, men akkurat dette er ikke kødd. Desverre så var det siste episode av havets helter.

    SvarSlett