tirsdag 30. november 2010

Hammerfest - by night

Vi var så heldige å bli invitert til Hammerfest denne helgen, og takket gledelig ja. Opplegget startet torsdag og var egentlig over på fredag..



Vi benyttet selvsagt denne muligheten og så vårt snitt i å kunne snu byen på hodet. Dette ble ikke gjort, men turen var veldig morsom, stikkord; foredrag (flyttnordover.no), hotell, Redroom, Oppe og Nede (ON), nachpiel, møtte May Lisbeth (Askerjente), 3 julebord og bæreposeølllær.

Tur - retur gikk utmerket i motsetning til vår tur til Vadsø tidligere. Der presterte jeg å knekke bilnøkkelen på underlig vis. Dette skjedde på retur fra Vadsø, i Grense Jakobselv - altså langt hjemmefra. Vi var så heldige å få haik med en som jobbet på ESSOen tilbake til Vadsø hvor nøkkelen ville komme med fly neste dag. Carl ordnet med nøkkel i Honningsvåg, mens Karoline, Thomas og jeg sjekket inn på Stålsett suiten på Rica, også her med bæreposeølllær .. Fint og moro.



Hammerfestturen terningkast 5 og Vadsøturen terningkast 4. Og vil si at begge byene er verdt å besøke - lykke til med det. Vi rekker å få klemt inn 2 roadtrips før vi setter snuta mot Oslo. Snakkas.

1 kommentar:

  1. Hallajs gutta.

    Blir det no' roadtrip til Alta ah? :)


    mvh tilfeldig forbipasserende på Skaidi

    SvarSlett