fredag 9. juli 2010

I mens vi venter....

Som dere sikkert har forstått har vi ikke startet det store fiske enda, og hittil har vi brukt tida på vedlikehold av Donna som nå er den fineste fiskebåten på denne sida av polarsirkelen.
Vi har også meldt oss som frivillige på filmefestivalen, blitt medlem i Nordkapp brettklubb og siste skrik er fotball med Honningsvåg Oldboys.

Men som alle andre må vi skaffe penger i kassa. Og imens vi sitter på gjerde, har vi søkt om tillatelse til å selge kongekrabber på brygga i Honningsvåg. Det er ca 100 cruiseanløp i denne byen i løpet av sommern og det har vi tenkt til å benytte oss av. Så hvis noen skal på cruise ferie eller med hurtigruta, er det mulig at dere fra og med neste uke vil se tre karer som koker og selger sjefskrabba på turist kaia.

I dag får vi vårt første besøk! Yeah! Karoline Solberg ankommer Honningsvåg lufthavn 19:46 og skal beære oss med sitt glimrende selskap, og på tirsdag kommer det hjulbeinte paret, Dronninga og Eivind. Og som med andre og mer kjente leire , krever vi også her full konsentrasjon og hardt arbeid.

Det er fredag, det er fredag og det er tida hvor vi skal få en fridag,
og denne ukas flølger skal kåres. Så følg med.

Honningsvåg skateboard park feat. CIB
Honningsvåg kunstgress feat. KO og TOM
Sommern har for alvor kommet til Finnmark. Fra 6 grader og ruskevær, har vi nå "bærris" vær og god stemning. Husk at vi legger ut mye flere bilder under siden "BILDER".


4 kommentarer:

  1. Høres fantastisk ut. Gleder med til å vise oldboysa hvordan man ikke skal spille fotball

    SvarSlett
  2. Dere har jo sklidd rett inn i Honningsvåg-tilværelsen, med fiske, oldboys og frivillig arbeid ;)

    SvarSlett
  3. Thomas! Er det et hoftefeste jeg ser!?!

    SvarSlett
  4. Ser ut som selveste Wayne Ronney har ankommet Finnmark!

    SvarSlett