fredag 2. juli 2010

Ukas følger skal kåres!



Det er fredag og det spiller for oss ingen rolle, ølsalget er stengt og etter en lang dag med vedlikehold og maling av Donna kommer vi nok til å slappe av med en film og kjøttkaker i brunsaus.

Kjell fikk overtalt oss til å kjøpe to pakker med famiilekjøttkaker. Hver pakke innholder 650 gram kjøttkaker og vi skal toppe det hele med 2,5 kg med poteter.
Dere trodde kanskje vi hadde invitert noen på middag? Neida, det er bare oss tre.

Over til noe viktigere enn hva Kjell skal ha til middag. I dag er det som sagt fredag og da er det dags at kåra ukas følger. Trommesolo-

Den som juryen på tre har bestemt skal bli ukas følger, har vist stort engasjement helt fra starten av, og hun kom som en stor oveaskelse på alle . Hun er ei rasende artig jente som vi synes det er veldig hyggelig at er såpass delaktig her på bloggen.

Så hvis Tine Katinka Mørk Asker Devold vil sende oss hennes adresse på sms/gjestebok skal vi sende en overraskelse i posten førstkommende mandag.

Da sier vi gratulerer til Tine, og minner om at hvis du er flink er det kanskje DU som får en gave i fra nord neste uke.

Takk for en fin uke, og god helg!

7 kommentarer:

  1. Gratulerer til Tine, God helg til dere og takk for endelig å poste noen smekre fotos av herlige M/S Donna. Wet dreams!

    SvarSlett
  2. Håper dere trives i Honningsvåg, særlig med nymalt båt !

    SvarSlett
  3. Hei Eirin,

    Det gjør vi, en fantastisk plass. Nå skal vi på åpningen av den nye skateboardparken, og det er visst grilling og fullt spetakkel.

    SvarSlett
  4. Johoooo!!! :) Tusen takk!
    Smil fra øre til øre! Og en liten tåre i øyekroken! Stor stas! Min kjære rare farmor sendte oss en gang krabber i posten fra Ålesund. Posten ble ikke særlig glad for lukta på den pakken... Just saying :)
    Love u all <3

    SvarSlett
  5. Ad er foresten:
    Tine Kathinka Asker Mørk Devold =riktig rekefølge :)
    Bjerregaardsgt 49, 0174 Oslo

    SvarSlett
  6. Henning følger med for harde livet!

    SvarSlett