søndag 12. september 2010

Vi har satt ut 30 feller!
















Vi har funnet krabben! Den lå og gjemte seg nede på 150 favn, bak no steiner og gammalt ræl. Helt konge av oss, nå drar vi bare fulle teiner.
Og vi må inrømme at mestringsfølelsen av og nå vårt første mål er sabla god. Vi har jobbet mot dette i over et år, og etter mye frem og tilbake står vi her nå med et aksjeselskap som tjener penger. Ikke nok til å heve glasset, men nok til brunost på skiva.

Rutinene på havet har endelig begynt å sette seg, og vi har hver vår faste oppgave ombord. Vi har valgt å trekke og sette alle teinene på samme dag, på den måten sparer vi driftstimer for Donna, samt at vi får annen hver dag på kontoret for videreutvikling av bedriften.
Baksiden ved dette systemet er veldig lange dager på havet, vi snitter vel på rundt 14 timer pr gang vi er ute.

Derfor tar vi med god samvittighet helg når lørdagen kommer, og denne helgen dro vi på biltur til Gjesvær, et idyllisk fiskevær med et framifrå fugleliv. Det anbefales på det sterkeste, og gruser "himmelblå" ned i støvla.

Ha en fin uke hilsen Kjell, Carl og Tom.


8 kommentarer:

  1. Du Thomas og Kjell, hvem er den snauklippa rumeneren som poserer sammen med dere på bildet?

    SvarSlett
  2. Det er Helmud, Carls alterego etter et uhell med barbermaskina. Han skulle bare stusse det litt på sida, men han klarte aldri å gi seg. Klassisk

    SvarSlett
  3. Haha, så fine dere er:):):) Idyll og glede på alle bilder og innlegg fra dere!

    SvarSlett
  4. KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE KONGE BRAAAAAAAAAAA!

    SvarSlett
  5. 461!!! vurderer å tatovere det på kongen jeg nå...

    SvarSlett
  6. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvarSlett